MacBook batterier

Batteriet i en MacBook er en essentiel del i computeren, og hvis det ikke fungerer korrekt, kan det skabe ustabil drift. I dette indlæg kan du få mere viden om MacBook batterier og gode råd til, hvordan du tester batteriet i din MacBook.

MacBook batterier

MacBook batteriers levetid

Apples batterier til nyere MacBooks er designet til at kunne klare 1.000 opladningscyklusser. Det holder dog ikke altid, da vi ofte ser batterier, der er væsentlig forringet efter ganske få cyklusser. Apple har lavet en liste over MacBook batterier og antallet af cyklusser de hver i sær er designet til.

Find ud af hvilket batteri der er i din MacBook

Har du behov for at vide hvilket batteri der er i din MacBook, men er i tvivl om hvilken MacBook du har, så kan du identificere din Mac ganske nemt.

Test batteriet i din MacBook

Du kan selv undersøge tilstanden af batteriet i din MacBook. Dette kan gøre i ved at vælge Apple-menu  > Systemindstillinger og derefter klikke på Batteri.

Batteritilstand

  • Normalt: Batteriet fungerer som det skal
  • Eftersyn anbefales: Batteriet i din MacBook fungerer, men med nedsat kapacitet. Det er derfor på tide, at overveje et batteriskift.

Coconut Battery

CoconutBattery

Du kan også Coconut Battery, som er et 3.parts værktøj. Det fungerer rigtig fint med alle Mac computere. Programmet er i øvrigt gratis.

Få skiftet batteriet i din MacBook

Du kan finde rigtig mange steder, hvor du kan få udskiftet batteriet i din MacBook. Hos MacBookbatterier.dk, kan du information om batterier og få skiftet batteri i din MacBook på under 1 time. Hvis du leder efter en anden type Mac reparation, kan du med fordel rette henvendelse til Super Mac Service på Østerbro.

Køb et batteri til din MacBook

Hos Nordicgear.dk kan du købe batterier til alle slags MacBooks. Det er OEM batterier med samme specifikationer, som Apple batterier og der ydes 2 års garanti

Hvis du selv vil reparere din MacBook og skifte batteriet, kan du med sikkerhed finde batteriet hos Nordicgear.dk. Ønsker du vejledning til udskiftning af et batteri, kan du finde masser guides på ifixit.com.

Skriv en kommentar