Reparation af Apple computere i København

Hvis du har en Apple computer, som er gået i stykker, så har du rig mulighed for at få det repareret i København. Der er nemlig rigtig mange autoriserede og uautoriserede Apple værksteder i København. I dette indlæg kigger jeg lidt nærmere på nogle af de aktører, som opererer i København og omegn.

Reparation af Apple computere i København

Apple Authorized vs uautoriseret Apple værksted

Autoriseret Apple værksted

Der er fordele og ulemper ved at vælge en autoriseret Apple reparatør. Hvis dit Apple produkt er indenfor en reklamations- eller garantiperiode, bør du gå til en Autoriseret Apple reparatør, da kun de udfører reparationer som er forbundet med garanti og reklamation. Hvis dit Apple produkt er udenfor garanti, og du selv skal betale for reparation, kan det hos et autoriseret værksted være en del dyrere end hos en uautoriseret Apple reparatør. Derfor er det ofte en fordel, at vælge et uautoriseret værksted til at udføre reparationen. Ventetiden er som regel længere hos et autoriseret værksted end hos et uautoriseret. Til gengæld er du sikret originale reservedele hos autoriserede reparatører. Der er naturligvis også uautoriserede Apple værksteder, som har adgang til originale Apple reservedele.

Fordele

 • Originale reservedle
 • Udfører garanti reparationer
 • Verdensomspændende support & reparation

Ulemper

 • Dyre reparationer
 • Ofte lang ekspeditionstid
 • Hvis dit Apple produkt er Vintage, er reparation som regel ikke mulig

Uautoriseret Apple værksted

Hvis dit Apple produkt er udenfor reklamation eller garanti, er det ofte hurtigere og billigere at få et uautoriseret Apple værksted til at udføre reparationen. Det gælder også når dit Apple produkt er kategoriseret som Vintage, og derved for “gammelt” at reparere for et autoriseret Apple værksted.

Fordele

 • Adgang til originale reservedele
 • Kort ventetid
 • Billig reparation
 • Fleksibel service

Ulemper

 • Udfører ikke garantireparationer
 • Lokal service

Udvalgte Apple værksteder i København

Skal du bruge en reparatør, som kan fikse din Apple computer, så kan du se et par udvalgte værksteder herunder.

Super Mac Service

Super Mac Service har eksisteret siden 2015 og startede op i en kælder i Kastrup. I dag er Super Mac Service lokaliseret på Østerbro i København.

Green.dk

Green.dk er drevet af erfarne kræfter fra branchen og er efter min opfattelse, det bedste autoriserede Apple værksted i Danmark. Green.dk er stedet du kan gå til, hvis du har brug for en reparation, som er underlagt den 2-års reklamationsperiode. Green.dk har afdelinger på Østerbro, Indre by og i Roskilde.

Vælg den rigtige Apple computer reparatør

Hvis du er i tvivl om hvilen Apple reparatør du skal gå til, når din Apple computer er defekt, så vil jeg anbefale at du foretager en Google søgning på den reparatør, du overvejer at benytte. Her vil du finde brugbar viden om virksomheden. Derudover kan du også søge efter anmeldelser på den pågældende reparatør på Google Maps, Trustpilot osv.

Skriv en kommentar