Reparation af Mac

Reparation-Mac.dk er drevet af Supermacservice.dk, som er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i reparation af Mac computere. Vores ekspertise spænder fra reparation af hardware til løsning af softwareproblemer på alle Mac computere. Vi tilbyder udover reparation og service af Apple computere også SEO og webdesign.

reparation af mac

Hvis du har problemer med din Mac computer, kan du kontakte os for at få hjælp. Vi tilbyder en række forskellige reparationstjenester, hvor du får et udpluk herunder:

 1. Hardware reparation
  Hvis din Mac har problemer med hardwaren, kan vi hjælpe dig med at reparere den. Vores teknikere er trænede til at håndtere alt fra udskiftning af batterier og skærme til reparation af Logic Boards og andre interne komponenter.
 2. Software reparation og oprimering
  Hvis din Mac har problemer med softwaren, kan vi hjælpe dig med at løse problemet. Vi kan hjælpe med alt fra at fjerne virus og malware til at opgradere din Mac’s operativsystem til den nyeste version.
 3. Data recovery
  Hvis du har mistet data på din Mac, kan vi hjælpe dig med at gendanne dem. Vores teknikere kan hjælpe med at gendanne slettede filer og reparere beskadigede harddiske, så du kan få adgang til dine vigtige data igen.
 4. Mac opgradering – SSD og RAM
  Hvis du vil opgradere din Mac’s hardware eller software, kan vi også hjælpe med det. Vi kan hjælpe med at installere mere RAM, udskifte din harddisk med en SSD eller opgradere dit operativsystem til den nyeste version.
 5. Rengøring af Apple computer
  Hvis din MacBook eller anden Apple computer er begyndt at larme fra blæseren, kan det være tid til en rengøring af din computer. Vi kan rense og rengøre din Apple computers interne hardwaredele, så den kører optimalt og med reduceret larm fra blæseren.
 6. Hjælp og rådgivning
  Vi elsker at hjælpe og rådgive, så hvis du har brug for rådgivning ifm. køb af reservedele på Nordicgear.dk eller hvis du er på jagt efter en brugt Mac fra Applegenbrug.dk, så er vi klar til at rådgive og besvare din spørgsmål. Det gælder også, hvis du har spørgsmål til reparation af Mac og vores priser.

Vi er også gode til SEO og webdesign

Vi tilbyder også en række andre tjenester, herunder salg af brugte Mac computere og tilbehør, installation af software og applikationer. Derudover udbyder vi også et par tjenester, som ikke handler om reparation af Mac. Vi tilbyder nemlig også webdesign og SEO, som du kan læse mere om på Humble IT’s hjemmeside.

Seo & webdesign

Hjælp til SEO

Det er ikke kun reparation af Mac vi er gode til. Siden slutningen af 90’erne har vi også arbejdet med udvikling af hjemmesider, digital markedsføring og SEO. Vi har hjulpet mange kunder med en ny hjemmeside og bedre rangering i søgemaskinerne.

Webdesign – Ny hjemmeside

Vi har bygget hjemmesider siden 90’erne og har arbejdet i stort set alle CMS. Derfor har vi også omfattende erfaring og stor viden omkring visuelproduktion. I dag arbejder vi i WordPress og vi sikrer altid, at de løsninger vi laver, stemmer overens med tidens standarder indenfor SEO.

Professionel og hurtig service

Når du bruger os, kan du være sikker på, at du får en professionel og pålidelig service. Vores teknikere har mange års erfaring med at reparere Mac computere, og vi benytter kun kvalitets reservedele og -værktøjer i alle vores Apple reparationer.

Hvis du har brug for reparation af din Mac computer eller har spørgsmål til os omkring reparationer eller priser, kan du kontakte os her på hjemmesiden og via telefon eller e-mail.

Hvis du vil vide mere om reparation af Mac, kan du besøge Super Mac Service hjemmeside eller kigge med her på bloggen.

Skriv en kommentar