Vi kan hjælpe med mere end du aner

Computer hjælp i flere afskygninger

Vi har opereret i IT- og tech branchen i en menneskeralder og har udbudt computer hjælp i mange forskellige nicher. Derigennem har vi opbygget en stor database af samarbejdspartnere, leverandører og glade kunder.
I dette blogindlæg, vil jeg komme nærmere ind på, hvad det er vi tilbyder vores kunder.

Reparation af Mac computere

Via Super Mac Service tilbyder vi lynhurtig og professionel reparation af Apple computere. Har gennem de sidste 20 år, arbejdet med reparation af Apple computere samt opgradering.

reparation af mac

Hjælp og rådgivning

Vi har stor viden omkring Apples computere og besvarer gerne spørgsmål herom. Vi kan også tilbyde rådgivning ifm. reparation og køb af computer

Data recovery

En del af de opgaver vi ser, handler ofte om tabte data. Det kan være data som er slettet ved en fejl eller data som ikke længere kan tilgås fra en defekt harddisk, SSD eller USB memory stick. Uanset Hvilken udfordring det drejer sig om, kan hjælpe med data recovery og genskabe filer.

Reservedele og tilbehør til Apple computere

Hos Nordicgear.dk kan du finde nye og brugte Apple reservedele til din Mac computer. Vi lagerfører bl.a. nye MacBook batterier, skærme og Logic Boards. Hvis du mangler kabler, opladere eller andet tilbehør, så kan vi også levere. Kig ind på Nordicgear.dk hvor du altid kan finde et godt tilbud.

Brugte Mac computere

Vi har i mange år solgt brugte Mac computere, som er blevet opkøbt af kunder og restaureret til salg via Applegenbrug.dk. Alle computere som sælges via Applegenbrug.dk, har gennemgået omfattende tests og fået udskiftet eventuelle defekte dele med fungerende, inden de sættes til salg.

Der ydes i øvrigt 2 års garanti på alle computere som sælges på Applegenbrug.dk og så får du oven i købet 14 dages returret.

Webdesign

I mere end 20 år har vi udviklet hjemmesider til egne forretninger, men også til et hav af kunder. Vi ved hvad det kræver at kreere en moderne og top tunet hjemmeside, der er 100% optimeret for SEO.

SEO

SEO

Vi kan det der med SEO. Det er fordi at vi i mere end 20 år, har lavet digital markedsføring og SEO i egne forretninger og for et utal af glade kunder, som vi har løbende samarbejde med. Hvis du har brug for en pålidelig partner, kan du trygt vælge os.

visbanner

Skriv en kommentar